web_ philosophy

Impactul Mindit

La baza business-ului Mindit stă experiența pe care o oferă atât clienților săi, cât și angajaților și candidaților acestora. Este misiunea noastră să devenim partenerul tău profesionist care te ajută să minimizezi riscurile asociate oamenilor din echipă,  și în același timp să protejăm expunerea candidaților. Mindit te ajută să îți protejezi valorile companiei.

Ne angajăm să comunicăm transparent și eficient pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de recrutare și evaluare.  Folosind experiența noastră în domeniu, îți vom livra o mai bună analiză și rezultate mai rapide, păstrând costurilor sub control. În plus, nu trebuie să te îngrijorezi din pricina complicațiilor legale sau de HR. Prin procesul nostru bine documentat, vom avea grijă de toate aspectele. Este construit astfel încât să asigure un flux eficient și ușor al materialelor livrate între parteneri, cu scopul de a lua o decizie de angajare în timp util și având o imagine completă a profilului candidatului. Orice aspect nefavorabil care apare de-a lungul investigației este semnalat imediat către angajator.

Verificarea experienței profesionale nu este ostentativă și este foarte eficientă, deoarece noi căutăm surse de încredere pentru confirmarea informațiilor, contactând direct foștii angajatori. Experiența și expertiza noastră ne ajută să obținem nu numai informații generale despre angajare, descrierea postului, responsabilități și o evaluare generală a performanței candidatului, dar și aspecte mai subtile despre etica la locul de muncă, probleme la locul de muncă sau în relațiile cu ceilalți.

Toate aceste date generează o hartă a reputației candidatului obținută prin intermediul foștilor colegi și clienți, reputație care se va reflecta de asemenea asupra imaginii tale când îl vei angaja.