web_abouta

Prezentare generală

Ești un Director sau reprezentant al conducerii executive? Excelent, aceasta înseamnă că ești familiarizat cu responsabilitățile legate de strategia de atenuare a riscurilor, iar managementul riscului, după cum bine știi, stă la baza rolului tău. Te concentrezi asupra riscurilor externe, dar mai întâi ar trebui să privești cu atenție în cadrul organizației și să controlezi riscurile interne. Cel mai important este să te concentrezi asupra echipei și să acționezi cu mare atenție și grijă când iei în considerare adăugarea oricărui nou membru. Te putem ajuta să faci acest lucru prin realizarea de verificări ale profilului profesional și implicit evaluarea principalei calități pe care oricare dintre colegii tăi ar trebui să o dețină – onestitatea.

Pentru industriile care presupun poziții de încredere – instituții financiare, care oferă servicii medicale, educaționale, agenții guvernamentale, instituții unde se lucrează direct cu oameni sau bani, sau în care reputația reprezintă un factor determinant al succesului ( avocați, medici, traineri, etc.) verificarea profesionistă a trecutului profesional este o necesitate. Similar, toate pozițiile de seniori dintr-o companie ar trebui să fie ocupate de către persoane al căror trecut profesional a fost verificat cu atenție. Totuși, chiar dacă nu te încadrezi în categoriile menționate mai sus, dar trebuie să îți creezi o echipă și să o conduci, vei putea vedea beneficiile unei verificări în detaliu atât pe termen scurt, putând lua cea mai corectă decizie in recrutare, cât și pe termen lung, având o echipă mai sănătoasă care va genera servicii mai bune către clienți.

Mindit în România

Mindit este prima companie din România care realizează servicii de verificare a trecutului angajaților și va fi mereu expertul în acest domeniu deoarece la Mindit suntem specializați pe nișa verificărilor privind educația și experiența profesională.

Conform legislației românești în vigoare, Mindit este operator de date cu caracter personal.

Suntem membri NAPBS

Începând cu 2013 suntem membri NAPBS și respectăm codul de conduită promovat de această organizație.
NAPBS_MemberLogo1