web_about_screen

Testimoniale

stampila-01-300x198Colaborarea noastră cu Mindit adaugă cu siguranță valoare procesului nostru de recrutare. Echipa respectă întotdeauna termenele limită și are o capacitate impresionantă de a răspunde într-un timp foarte scurt tuturor cerințelor noastre. Iar toate aceste lucruri sunt făcute cu o energie și entuziasm contagioase. Ne bucurăm că am gasit în Mindit un partener de încredere care ne oferă informații exacte și transparente pentru a lua cea mai bună decizie de angajare.

(Alexandra Vladut, HR Department at Fortech)

stampila-01-300x198Suntem foarte bucuroși să colaborăm cu Mindit! Aceștia nu doar că au dovedit professionalism, oferind feedback punctual și în timp util, dar este și o adevărată plăcere să lucrezi cu oamenii care reprezintă Mindit. Mulțumim că ne sunteți un partener de încredere!

(Bianca Ghera, Talent Engagement Partner la 3Pillar)

stampila-01-300x198Suntem încântați să scriem această scrisoare de recomandare pentru a ne exprima feedback-ul pozitiv pentru colaborarea avută cu Mindit. De mai bine de 3 ani ne furnizează verificarea exactă a informațiilor pentru sute de angajați, întotdeauna folositoare pentru noi și la timp. Echipa Mindit este profesionistă și promptă – apreciem în mod deosebit aceste calități. Referințele obținute de către analiști ne-au ajutat în luarea celei mai bune decizii de angajare.

(Diana Murgan, HR Business Partner la Avangate)

stampila-01-300x198Pentru Servier etapa de verificare de referințe este o etapă extrem de importantă în procesul de recrutare și cea care ne ajută în decizia finală de angajare a unui candidat. Am găsit în Mindit un partener solid, care s-a adaptat profilului nostru de candiat și care cu profesionalism și seriozitate ne-a ajutat să luăm decizia cea mai bună pentru noi.

(Florentina Rosca, Recruitment Officer la Servier)

stampila-01-300x198Echipa Mindit nu doar că a contribuit la facilitatarea procesului de recrutare cu ajutorul serviciilor oferite cu seriozitate și promptitudine, ci a oferit și ocazia unei colaborări rodnice de lungă durată, mulțumită spiritului de solidaritate ce o caracterizează. Recomandăm Mindit tuturor companiilor ce doresc să investească în recrutare întrucât serviciile sunt ireprosabile iar comunicarea se poate realiza cât se poate de ușor la orice nivel. Mulțumim pentru ajutorul acordat!

(Amalia Maciuca, EMEA Taleo Administrator la Conduent)

stampila-01-300x198Lucrul cu Mindit este ca și cum ai avea un ceas elvețian, întotdeauna la timp și rapoarte extrem de precise. Echipa este mereu entuziastă, deschisă la sugestii noi și are o foarte bună înțelegere a ceea ce are nevoie clientul. Ca să concluzionez, aș recomanda serviciile lor și echipa din toată inima și apreciez valoarea adaugată pe care o aduc.

(Ciprian Deak, HR Manager la Evalueserve)

stampila-01-300x198Nu numai că colaborarea noastră cu Mindit ne ajuta să ne dăm seama că verificarea trecutului profesional al candidaților noștri “aduce o valoare adăugată procesului de recrutare, dar, de asemenea, reduce semnificativ riscurile asociate cu angajarea fără forme legale. Am fost impresionati de profesionalismul și flexibilitatea echipei Mindit utilizate în satisfacerea nevoilor noastre, ce a reprezentat începutul parteneriatului frumos.

(Dana-Maria POPESCU, HR department at Netop Tech Romania)

stampila-01-300x198Avândîn vedere că procesul de recrutare și rezultatele sale sunt esențiale pentru Samsung Electronics România, în scopul de a ne asigura că recrutam cei mai buni oameni de pe piata, folosim o serie de instrumente de sprijin. Unul dintre instrumentele utilizate este cel de background screening. Pentru aceasta folosim serviciile oferite de Mindit. De fiecare dată cand am solicitat Mindit să ne realizeze o verificare a trecutului profesional, rezultatul a fost unul excelent. Atitudinea pozitivă a tuturor membrilor echipei cu care am interactionat, timpul de răspuns foarte scurt și nu în ultimul rând rapoartele cuprinzătoare primite pentru candidații noștri ne-au convins că Mindit este o alegere foarte buna pentru Samsung Electronics România.

(Alexandru Aldoescu, Head of HR & General Affairs at Samsung)

stampila-01-300x198Am găsit în Mindit un partener de incredere, serios și transparent care mereu a răspuns într-un mod pozitiv la toate cererile noastre. Indiferent de volumul de muncă am primit mereu aceeasi calitate, lucru care ne-a ajutat să dovedim clientilor nostri că le oferim candidați valoroși și onești. Salutăm introducerea de background screening în România, serviciu care este solicitat de mai multe companii internationale.

(Roxana Florea, HR department at Stefanini)

stampila-01-300x198Primul lucru care reiese atunci când lucrez cu Mindit este entuziasmul și deschiderea lor în înțelegerea nevoilor voastre și modul în care acestia pot contribui la securitatea afacerii dumneavoastre. Intotdeauna am simtit că am 24/7 un consultant prietenos și de încredere pentru nevoile mele de recrutare. Pot avea, de asemenea, o atitudine mai de încredere față de cei care reprezintă compania mea.

(Cristian Stanculescu, CEO STC International)

stampila-01-300x198Ceea ce am apreciat mereu la Mindit a fost profesionalismul lor și răspunsul imediat. Ei sunt foarte minutiosi și nu deranjează cu întrebări inutile, menținând interacțiunea și toate cerințele la minimum pentru echipa mea administrativa. De asemenea, ei au luat o piatră din inima echipei mele de HR.

(Cristian Amitroaie, Co-Founder AMIQ)

stampila-01-300x198Deși am fost conștienți de faptul că oamenii au tendința de a exagera cu calificările lor, doar după câteva verificări făcute de Mindit ne-am dat seama ce importanță are background screening-ul pentru procesul de recrutare. Acum sunt mai încrezător că echipa mea este demnă de încredere și că talentul adus companiei noastre este autentic.

(Ioan Agopian, Co-founder Risksoft)